1-با استفاده از قهوه جوش دسته دار كه در تركي به آن ايبريك يا جذوه ميگويند ميتوانيد قهوه ترك درست كنيد. اين روش نيازي به برق ندارد و پخت قهوه روي گاز صورت ميگيرد. پودر قهوه، آب و گاهي شكر در ظرف ريخته ميشوند و در چند مرحله گرم ميشوند تا قهوه ترك غليظ و خوشمزه و كف آن ايجاد شود.
براي تهيه قهوه ترك، دانه هاي قهوه كاملاً به صورت پودر آسياب ميشوند. آسياب قهوه بايد آنقدر ريز باشد كه تقريباً شبيه به پودر كاكائو شود. از هر نوع قهوه اي ميتوان استفاده كرد. اما قهوه عربيكا مناسب تر است.
2-فرنچ پرس نماد دم كردن قهوه خانگي است. اگر فكر ميكنيد اين وسيله ساده و كاربردي چيز جديدي است كاملاً اشتباه ميكنيد. فرنچ پرس حدوداً صد سال پيش اختراع شد و به سرعت به خانه ها راه پيدا كرد. به اين دليل كه استفاده از آن بسيار ساده بود. علاوه بر اين فرنچ پرس معمولاً قيمت خيلي كمي هم دارد و براي همه قابل دسترس است. براي كساني كه فكر ميكنند طعم قهوه فرانسوي را دوست ندارند بايد بگويم حتماً در انتخاب آسياب مناسب دقت كنيد. استفاده از قهوه اسپرسو كه آسياب ريزي دارد با فرنچ پرس باعث ميشود قهوه اي بسيار تلخ و بدمزه داشته باشيد.
3-نميخواهيد چند ميليون تومان خرج قهوه ساز كنيد اما در عين حال به انرژي كه اسپرسو صبح ها به شما ميدهد نياز داريد؟ موكا پات يا همان اسپرسو ساز رو گازي بهترين راه دم كردن قهوه براي شماست. راز موكاپات در سه محفظه جداگانه آن است. آب در محفظه پاييني ميجوشد. فشار بخار، آب را به بالا هل ميدهد. با گذشت آب از محفظه مياني حاوي قهوه آسياب شده، اسپرسو در محفظه بالايي ذخيره ميشود.
البته قهوه تهيه شده در موكا پات كيفيت قهوه تهيه شده در اسپرسوساز حرفه اي را ندارد. اما كافئين مورد نياز شما را به خوبي تأمين ميكند. در ضمن، با اين وسيله شما ميتوانيد براي چندين نفر (4 تا 16 نفر) همزمان اسپرسو درست كنيد. پس براي پذيرايي از مهمان هاي زياد مناسب است. فراموش نكنيد آسياب مناسب موكا پات از قهوه ساز هاي چكه اي ريزتر و از پودر درشت تر است. اگر باز هم در ميزان آسياب شك داريد بهترين راه اين است كه آزمون و خطا كنيد. از آسياب درشت تر شروع كنيد. و هر بار قهوه را ريزتر آسياب كنيد تا به طعم دلخواه خود برسيد.